Wij zijn Modeteam, een inzetbureau gespecialiseerd in de modebranche. Wij zijn niet zomaar een bureau, maar een met ervaring in de modewereld. Wij weten waar je tegenaan loopt als modeondernemer en weten hoe geweldig het is om op de werkvloer te staan.

Ons doel is het ontzorgen van de ondernemer op het gebied van personeel en zorg dragen voor de modeprofessionals die worden ingezet via Modeteam. Wij worden blij van het vinden van de juiste match en mensen aan een leuke job kunnen helpen.

Modeteam bestaat uit een gecertificeerde backoffice, een trainings- en sales afdeling. Ons hoofdkantoor zit in De Wijk (Drenthe), maar dat weerhoudt ons er niet van om landelijk te werken. In verschillende regio’s beschikken wij over een groep direct inzetbare en getrainde modeprofessionals en een bestand met ervaren modeprofessionals om vacatures in te vullen.

Dit is ons verhaal, maar we leggen het heel graag uitgebreid uit onder het genot van een kopje koffie en we zijn benieuwd naar jouw verhaal en wat we voor je kunnen betekenen!

Vragen?

Interesse of meer weten? Stel gerust jouw vraag.

* Verplicht veld